top of page

Passion for claSsic carS

Beste oldtimerliefhebber,

Beste sympathisant van Fifty One Club Lokeren,

Beste sponsor,

 

In 2014 organiseerde onze serviceclub  voor de eerste keer een oldtimerrit.

Eénvoudig gestart en jaar na jaar gingen we voor een nieuwe uitdaging.

Inmiddels zijn vijf edities de revue gepasseerd en konden we in totaal ongeveer € 25.000 schenken aan goede doelen.

De commissieleden die de oldtimerrit organiseerden hebben besloten om het voorlopig bij die 5 edities te houden. Elk van de commissieleden heeft een drukke job en een drukke agenda, waardoor er thans helaas te weinig tijd is om een oldtimer dag zoals u deze van ons gewoon was, te organiseren.

Ook wensen zij dit jaar zelf ook eens meer te genieten van hun eigen oldtimer door wat meer te kunnen deelnemen aan ritten georganiseerd door andere organisaties.

Er komt dus dit jaar helaas geen oldtimerevent Passion for Classic Cars van Fifty One Lokeren.

Maar uitstel is geen afstel. Er zullen gaandeweg wellicht nieuwe ideeën ontstaan waardoor misschien in 2020 al een nieuw initiatief geboren kan worden.

Voor wie Fifty One in het algemeen genegen is, raden we graag enkele ritten aan die georganiseerd worden door andere Fifty One Clubs :

 

 

  • Fifty One Club Hasseletum organiseert op Zondag 15 september 2019 voor de derde maal de Charity Run, een toeristische rondrit ten voordele voor het goede doel, namelijk “Een Hart voor Limburg”. Zij hebben gekozen om deze toeristische rally voor te behouden voor exclusieve wagens. (zowel moderne wagens, classic cars en oldtimers).Alles zal in het teken staan van de luxe van de wagens en wat daaromheen hoort. (www.charityrun.be)

 

 

  • Ook Fifty-One Club Heideland en Fifty One Club Aarschot organiseren dit jaar een oldtimerrit. (nog geen verdere info gekend).

 

Misschien mogen wij U op één van die evenementen begroeten ? Maar in ieder geval zien we er naar uit u te mogen verwelkomen bij een volgende organisatie van 51 Lokeren

Met vriendelijke groeten,

 

Voorzitter Marc Poppe en al de commissieleden van het Oldtimerevent Passion for Classic Cars van Fifty One Club Lokeren

IN HET HART VAN LOKEREN

LANGS VLAAMSE WEGEN

VOOR JONG EN OUD

EEN ECHTE PASSIE

Met dank aan onze Sponsors

bottom of page