top of page

Events / Acties

Jaarlijks organiseert Fifty-One Lokeren verschillende events en activiteiten waarvan de opbrengsten naar projecten gaan met een sociaal karakter.

01

Ontbijtmanden.

 

Alle leden van Fifty-One Lokeren stellen jaarlijks een ontbijtmand samen. Dit betekent alle hands-on om een 350-tal manden te vullen met de beste ontbijtkoeken van onze bakker Kris Vervaet, verse en lekkere charcuterie, fruit, chocolade, fruitsap en voor onze luxe manden een fles champagne van een geselecteerde leverancier.

Al deze ontbijtmanden worden aan huis geleverd op een zondag rond vaderdag.

02

Kaas en Wijn "Ter Durme"

 

Club fifty-one biedt de bewoners van het woon en zorgcentrum "Ter Durme" een kaas en wijn festijn aan in samenwerking met de scouts. Dit is een event waar onze senioren jaarlijks naar uitkijken.

03

Oldtimerrit

 

De organisatie van de Oldtimerrit mag terecht trots zijn op dit event. Jaarlijks vertrekken vanop de grote Markt in Lokeren oldtimers voor een bijzondere rit met culinaire stops onderweg. De trotse eigenaars van deze prachtige wagens mogen onderweg bovendien nog een vragenlijst beantwoorden waarmee ze kans hebben op een aantal mooie prijzen. Kom gerust langs om de sfeer van weleer op te snuiven en neem deel aan de talrijke nevenactiviteiten die op de Grote Markt voorzien zijn.

04

HeartBeats - The Charity Party

 

Dit uniek muzikaal event is uitgegroeid tot een echt niet te missen belevenis. In een mooi kader worden onze gasten uitgenodigd op een verzorgde receptie gevolgd door een lekker diner. Na het dessert barst het feest helemaal los tijdens een live optredens van top kwaliteit. DJ's zetten het feest verder tot in de vroege uurtjes.

Talrijke bedrijven grijpen deze kans om hun klanten of hun personeel eens te bedanken voor de goede samenwerking. Dit is een echte aanrader.

05

WK Voetbal op groot scherm

 

Volg samen met honderden supporters het WK Voetbal op groot scherm in het hartje van Lokeren

bottom of page