top of page
Ontbijtmanden.

 

Alle leden van Fifty-One Lokeren stellen jaarlijks een ontbijtmand samen. Dit betekent alle hands-on om een 500-tal manden te vullen met de beste ontbijtkoeken van onze bakker Kris Vervaet, verse en lekkere charcuterie, fruit, chocolade, fruitsap en voor onze luxe manden een fles champagne van een geselecteerde leverancier.

Al deze ontbijtmanden worden aan huis geleverd op een zondag rond vaderdag.

Kaas en Wijn "Ter Durme"

 

Club fifty-one biedt de bewoners van het woon en zorgcentrum "Ter Durme" een kaas en wijn festijn aan in samenwerking met de scouts. Dit is een event waar onze senioren jaarlijks naar uitkijken.

HeartBeats - The Charity Party

 

Dit uniek muzikaal event is uitgegroeid tot een echt niet te missen belevenis. In een mooi kader worden onze gasten uitgenodigd op een verzorgde receptie gevolgd door een lekker diner. Na het dessert barst het feest helemaal los tijdens live optredens van top kwaliteit. DJ's zetten het feest verder tot in de vroege uurtjes.

Talrijke bedrijven grijpen deze kans om hun klanten of hun personeel eens te bedanken voor de goede samenwerking. Dit is een echte aanrader.

Events / Acties

Jaarlijks organiseert Fifty-One Lokeren verschillende events en activiteiten waarvan de opbrengsten naar projecten gaan met een sociaal karakter.
bottom of page